News

Learn more about Pluriform

Onze branche partner BouwInfosys mag weer een aantal nieuwe PluriformWorks abonnees verwelkomen. Welkom!

Aannemingsbedrijf van der Velden bv uit TegelenTechnisch Expert Jansen bv uit GroningenVan der Weerd Installatietechniek uit Franeker

Gepubliceerd op: 24 October, 2023

Het ECD Pluriform Zorg biedt een integraal multidisciplinair dossier waarmee alle zorgprofessionals op elk moment hetzelfde beeld hebben van de cliënt. Hoe kan je als zorgprofessional dan zien wat er recent aangepast is in het dossier?

Die vraag is speciaal relevant voor artsen en behandelaren met een grote caseload. Op het moment dat zij bij een cliënt geroepen worden moeten zij heel snel kunnen zien wat nieuw is in het dossier en wat aangepast.

Gepubliceerd op: 28 March, 2023

Bij installatiebedrijf Van Ginderen ontstond de behoefte om te werken met één geïntegreerd systeem. Tijdens de eerste Pluriform Works demonstratie werd al snel duidelijk dat de gewenste functionaliteit geïntegreerd beschikbaar was. Van Ginderen was erg enthousiast over het uitgebreide dashboard - dat standaard in Pluriform aanwezig is - en de mogelijkheden rondom de portalen.

Gepubliceerd op: 21 March, 2023

De Wet elektronische gegevensuitwisseling (Wegiz) gaat naar verwachting begin 2024 van kracht. Dit betekend dat toekomstbestendige zorgsystemen zoals Pluriform Zorg over beschikbare, actuele en veilige data moet beschikken. Daar zetten we ons voor in!

Gepubliceerd op: 31 October, 2022

Afgelopen week heeft ook de Van Eerd Groep uit Veldhoven de keuze gemaakt voor de invoering van Pluriform Works ter ondersteuning van haar processen. Van Eerd Groep is een technische dienstverlener die baanvakken voor spoor en wegen aanlegt en onderhoudt.

Van Eerd gaat met met Pluriform Works haar bedrijfsprocessen verder automatiseren. InfraWorks zal zowel binnen als buiten ingezet gaan worden zodat iedereen binnen de Van Eerd Groep straks met één systeem werkt, van calcuatie t/m facturatie, van machinist tot chauffeur (en niet te vergeten de uitvoerder buiten).

Gepubliceerd op: 30 September, 2021

Vanaf maart 2020 is de wereld om ons heen behoorlijk veranderd en zijn we noodgedwongen op een andere manier gaan samen werken.

Wij hebben hard ontwikkeld aan een integratie van Pluriform met het Online Collaboration Platform van Microsoft. Dat betekent dat fysieke bezoeken zijn vervangen door online meetings. Maar hoe regel je dit op een efficiënte manier zonder het dubbel vastleggen van afspraken?

Gepubliceerd op: 24 March, 2021

MAANDAG 24 JUNI 2019

Een ECD dat met je meedenkt
"Met Pluriform Zorg krijgen we een systeem dat ons veel werk uit handen neemt. Een goed voorbeeld is de evaluatie van een cliënt. Nu moeten we alle informatie uit verschillende systemen verzamelen. Straks zet Pluriform Zorg alle informatie klaar die je nodig hebt om samen met alle betrokken te evalueren. Denk aan de voortgang op doelen uit het cliëntplan, vrijheidsbeperkende maatregelen en risico’s. En heb je als EVV’er of persoonlijk begeleider alle belangrijke punten in je cliëntdossier beschikbaar voor de evaluatie? Ook die punten voeg je met Pluriform Zorg eenvoudig toe aan de evaluatie. Dat zie ik als een enorme winst!"

Gepubliceerd op: 24 June, 2019

Loopt uw systeem te ver achter bij alle veranderingen? Pluriform evolueert moeiteloos mee met de technische en maatschappelijke veranderingen, al ruim 25 jaar en met inmiddels tienduizenden gebruikers in allerlei branches.

Gepubliceerd op: 20 August, 2018

We are very proud that Heezen BV - after an extensive selection - has made the choice to start working with Pluriform InfraWorks.
 
The switch to the Pluriform Works will ensure that work can be done more efficiently. For example, Heezen BV will also calculate with PluriformWorks and employees outside (including the building contractors) will also have access to the same (Pluriform) system.

Gepubliceerd op: 25 June, 2018

Van Mensvoort in Veghel heeft gekozen voor een bedrijfsbrede invoering van Pluriform InfraWorks. Van Mensvoort is al 40 jaar een vooraanstaande partij in de Grond-, Weg- en Waterbouw en richt zich op infra, sloop, milieu en recycling.

Gepubliceerd op: 22 January, 2018

ITBB (Toppers in techniek) uit Heerenveen, specialist in elektronische installaties, zocht naar één integrale informatie oplossing voor haar prachtige en vooruitstrevende organisatie met dagelijks meer dan 200 mensen aan het werk.

De gehele organisatie gaat gebruik maken van de innovatieve Pluriform InstallWorks software, geleverd door onze branchepartner BouwInfosys.

Gepubliceerd op: 19 January, 2018

NeboPlus is één van de nieuwe VVT klanten, waar onze partner Adapcare Pluriform Zorg heeft geïmplementeerd. Een snelle, standaard inrichting op basis van ‘best practice’. Eunice van Zomeren, bestuurder van NeboPlus vertelt over hoe de implementatie tot nu toe is verlopen.

“De overgang verliep vloeiend en de medewerkers zijn enthousiast. Goede support en korte lijntjes bij vragen, prima!" vertelt Eunice van Zomeren.

Gepubliceerd op: 1 August, 2017

We zijn erg blij met Zorggroep Apeldoorn en omstreken als nieuwe klant. Zorggroep Apeldoorn e.o. is een grote aanbieder van zorg en behandeling aan met name ouderen in de regio Apeldoorn en omstreken.

Gepubliceerd op: 6 June, 2017

"Onlangs mocht ik een presentatie over ons cliëntportaal geven aan de medezeggenschapsraad van één van onze klanten, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. In de zaal zaten zeven cliënten en één begeleider. Het was mijn leukste bijeenkomst in jaren", aldus Freek Erens.

Gepubliceerd op: 15 May, 2017

Om zo efficiënt en veilig mogelijk met cliëntgegevens om te gaan is zorgorganisatie Prisma samen met ECD Pluriform Zorg en Google G-Suite een project gestart met als doel zorgverbetering, veiligheid en kostenbesparing.

Gepubliceerd op: 18 April, 2017

Met aandacht voor de zorg werken we al 10 jaar samen met onze zorgpartner Adapcare aan het beste ECD (Pluriform Zorg) van Nederland. Om dit te vieren mochten bezoekers van de stand tijdens de Zorg & ICT beurs 2017 meedoen aan een loterij. Op de stand had Adapcare een prachtige boombank gepresenteerd die werd verloot. Bezoekers mochten een kaartje invullen met daarop hun motivatie waarom en waar zij de boombank graag zouden zien staan.

Gepubliceerd op: 3 April, 2017

Zorgpartner Adapcare groeit uit haar jasje. Adapcare maakt een gezonde groei door en is daarom toe aan een volgende stap.

Ze hebben zich inmiddels gevestigd in een prachtig nieuw pand aan de Da Vincilaan 1a te Ede. Het nieuwe pand biedt meer werkplekken, vergaderfaciliteiten en een grote trainingsruimte. Lees verder....

Gepubliceerd op: 31 March, 2017

Branchepartner Adapcare staat ook dit jaar weer op de Zorg & ICT-beurs om de nieuwste ontwikkelingen van haar ECD Pluriform Zorg te laten zien. Wat zien we op het gebied van cliëntcommunicatie, zorgtechnologie en informatiebeveiliging? En hoe vertalen we dit naar Pluriform Zorg? Graag praten we u bij en laten we een demo zien op onze stand.

Gepubliceerd op: 27 February, 2017

Na een zeer uitgebreid selectietraject waarin verschillende oplosingen zijn bekeken heeft ook aannemer H. Van Steenwijk b.v. uit Amsterdam onlangs de opdracht getekend voor de invoering van Pluriform InfraWorks van branchepartner BouwInfosys.

Van Steenwijk gaat integraal gebruikmaken van Pluriform InfraWorks, de beste software voor bedrijven in de grond-, weg- en waterbouw.

Gepubliceerd op: 9 February, 2017

Na een zorgvuldige afweging waarin alle alternatieve oplossingen de revue zijn gepasseerd heeft Gebr. Beentjes Grond-, Weg- en Waterbouw BV (anno 1960) uit Uitgeest de opdracht getekend voor de levering en invoering van Pluriform InfraWorks geleverd door branchepartner BouwInfosys. Pluriform InfraWorks zal integraal worden ingezet voor het ondersteunen van alle processen van het bedrijf. Het bedrijf gaat daarmee de overstap maken naar een volledig geïntegreerd systeem voor de aansturing van al haar processen.

Gepubliceerd op: 8 December, 2016

Focussen op verbinden, transparantie en kwaliteit binnen de wijkverpleging, dat is wat Stichting Verbinden-met-zorg voor ogen heeft. Deze nieuwe organisatie wil een innovatieve landelijke speler in de wijkverpleging zijn die ZZP’ers een platform biedt om samen te werken.

Zorgprofessionals laten doen waar ze goed in zijn
“Wat ons voornamelijk opvalt is dat de administratieve rompslomp en regelgeving ZZP’ers steeds meer afleidt van het primaire zorgproces”, aldus Sander Duindam, medeoprichter van Stichting Verbinden-met-zorg. Sander is van mening dat ZZP’ers zich voornamelijk moeten richten op datgene waar hun passie en talent ligt: de beste zorg leveren aan cliënten.

Gepubliceerd op: 15 November, 2016

Na een periode van vooronderzoek om te kijken of de oplossing voldoende aansloot bij de huidige en toekomstig gewenste processen heeft ook Aannemingsbedrijf Kuin BV uit Bovenkarspel gekozen voor de invoering van Pluriform BouwWorks binnen haar organisatie.

Gepubliceerd op: 7 November, 2016

We zijn trots te mogen mededelen dat ook het gerenommeerde Aannemers- en transportbedrijf Roseboom-Ede heeft gekozen voor Pluriform InfraWorks van BouwInfosys.

Lees hier verder voor het gehele interview met Jan Koole, directeur Roseboom-Ede.

Gepubliceerd op: 20 October, 2016

Kwekerij Plantloon heeft zich gespecialiseerd in de kweek van buxus, taxus, coniferen en laurieren. ‘Het leveren van kwaliteit en service is onze drijfveer’, vertelt directeur Johan van der Velden.‘ ‘Onze ERP+ en CMS oplossing levert onder meer nieuwe klanten en de nodige tijdwinst in onze bedrijfsvoering op.’

Gepubliceerd op: 29 September, 2016

Na een gedegen selectietraject waarin meerdere ERP oplossingen de revue zijn gepasseerd heeft Mouton Bouw uit Amsterdam gekozen voor de invoering van Pluriform BouwWorks ter ondersteuning van haar primaire processen.

Gepubliceerd op: 12 July, 2016

Pluriform Zorg partner Adapcare is per 1 juli officieel gecertificeerd door stichting Omaha System Support. Vilans: "Alle onderdelen van het Omaha System zitten goed in Pluriform Zorg en de software is ondersteunend aan het cyclisch proces".

Gepubliceerd op: 23 June, 2016

Zorgorganisatie De Opbouw is een samenwerkingsverband van een aantal zorgorganisaties. Prinsenstichting en Zideris (werkzaam binnen 'De Opbouw' voor de VG-sector) hebben gekozen voor Pluriform Zorg. De belangrijkste redenen om te kiezen voor Pluriform zijn de flexibiliteit en de compleetheid van het ECD voor de VG-sector.

Gepubliceerd op: 16 June, 2016

Afgelopen zomer zijn wij verhuisd naar een mooi nieuw kantoorpand, beter bereikbaar en dichtbij de A50. De afgelopen 10 jaar hebben we met veel plezier en succes gewerkt op ons oude adres aan de Kuiperstraat te Uden.

Gepubliceerd op: 1 June, 2016

Met trots delen wij de complimenten van Stichting Woord & Daad over onze Pluriform Fondswerversviewtool geleverd door partner Matthat Software.

Gepubliceerd op: 31 May, 2016

Pluriform Software maakt vele jaren gebruik van de online telefonie integratie met Swyx, geleverd door OZMO Cloud Telephony. De integratie van Swyx en Pluriform Software biedt een totale communicatieoplossing waardoor u vanuit uw Pluriform systeem op veel verschillende manieren direct kunt bellen.

Gepubliceerd op: 23 February, 2016

Branchepartner BouwInfosys is bijzonder trots dat ook Boeve Afbouw uit Lemelerveld gekozen heeft voor de invoering van Pluriform BouwWorks ter ondersteuning van de primaire processen binnen het bedrijf. BouwWorks gaat het momenteel in gebruik zijnde Baan IV systeem vervangen.

Gepubliceerd op: 23 February, 2016


‘ESi heeft voor ons de juiste automatiseringsoplossing verzorgd!’

Van Rooijen B.V uit Oud-Beijerland is gespecialiseerd in de engineering en vervaardiging van onder meer drukvaten, tanks, leidingwerk, staalconstructies en skid mounted units voor de petro-chemie en procesindustrie. Opgericht in 1980 en vrijwel vanaf het prille begin doordrongen van het nut van een goedwerkend automatiseringssysteem. ‘Wij bieden als bedrijf kwaliteit en flexibiliteit tegen een marktconforme prijs en daarbij is Pluriform Logistics een onmisbare schakel!’, vertelt Manon Muilwijk.

Gepubliceerd op: 11 February, 2016

Van der Leij Bouwbedrijven uit Amsterdam (met vestiging in Delft) heeft gekozen voor de invoering van Pluriform BouwWorks om aan de specifieke vraag van één van haar opdrachtgevers te kunnen voldoen.

Gepubliceerd op: 20 January, 2016

De groei van Adapcare vraagt om ruimere huisvesting. Daarom zijn zij op 11 januari 2016 verhuisd naar Landjuweel 10 in Veenendaal. De contactgegevens blijven gelijk.

Gepubliceerd op: 18 January, 2016


Na een gedegen selectietraject waarbij alle mogelijke pakketten de revue zijn gepasseerd heeft Grondbalans onze Pluriform InfraWorks oplossing gekozen voor het ondersteunen van haar processen.

Gepubliceerd op: 4 January, 2016

Intersell Amsterdam is een ervaren bouwer die actief is op diverse vakgebieden van de bouw en richt zich voornamelijk op renovatie en onderhoud. Na een gedegen onderzoek is gekozen voor het invoeren van Pluriform BouwWorks.

Gepubliceerd op: 28 December, 2015

Vanaf release 2016.1 biedt Pluriform de mogelijkheid om loonaangiftes digitaal te versturen via Digipoort: het nieuwe, beveiligde kanaal van de overheid.

Met ingang van 1 maart 2017 worden zowel het BAPI- als het FOS-kanaal afgeschaft en is het doen van digitale aangifte aan de Belastingdienst alleen mogelijk via Digipoort.

Gepubliceerd op: 23 December, 2015

Durea uit Drunen maakt al zevenenzestig jaar comfortabele damesschoenen met een modieuze uitstraling en een onovertroffen pasvorm. Sinds de oprichting van Durea in 1948 door Petrus van Drunen hebben er drie generaties aan het roer gestaan en is de vierde alweer in aantocht. Sinds 1984 is Peter van Drunen algemeen directeur en o.a. verantwoordelijk voor de automatisering binnen het familiebedrijf.

Gepubliceerd op: 20 October, 2015

Sail Event Partners en Stichting Sail Amsterdam organiseren samen SAIL en maken daarbij gebruik van Pluriform Events dat geïmplementeerd is door Pluriform branchesoftware Partner ESi IT Solutions te Oisterwijk.

Gepubliceerd op: 24 August, 2015

Bouwbedrijf Van Deelen is volledig overgestapt op Pluriform. Zij maken nu gebruik van ERP oplossing Pluriform BouwWorks geleverd door onze partner BouwInfosys. Van Deelen kan nu met één totaal oplossing de calculatie t/m nazorg uitvoeren.

Van Deelen is al meer dan 25 jaar totaalbouwer die opdrachtgevers van A tot Z begeleidt, adviseert en ontzorgt op het gebied van woningbouw, restauratie, renovatie en bedrijvenbouw.

Gepubliceerd op: 1 July, 2015

De groei van BouwInfosys vraagt om ruimere huisvesting. Daarom zijn zij op vrijdag 26 juni verhuisd van het kantoor in Tilburg naar Kantoor Zwijnsbergen in Helvoirt.

Gepubliceerd op: 22 June, 2015

Hans Eek Infrawerken heeft gekozen voor Pluriform. Zij maken sinds kort gebruik van de ERP oplossing InfraWorks geleverd door onze partner BouwInfosys.

Met alle disciplines onder één dak, is er altijd één aanspreekpunt. Efficiënter kan het niet, met korte lijnen en een strakke planning is Eek Infra een organisatie die, in samenwerking met een netwerk van onderaannemers diensten levert in de sector infrastructuur. Door krachten en kennis te bundelen met collega-ondernemers die dezelfde visie hebben, heeft Eek Infrawerken gevarieerde en betrouwbare samenwerkingsverbanden opgebouwd met onderaannemers die breed inzetbaar zijn.

Gepubliceerd op: 5 June, 2015

Stichting Kinderpostzegels selects partner Matthat Software for IT-support of the annual Kinderpostzegels Actie with Pluriform Charities.

Gepubliceerd op: 1 June, 2015

Bouwbedrijf Kleijngeld heeft gekozen voor Pluriform. Zij maken inmiddels naar tevredenheid gebruik van de ERP oplossing BouwWorks geleverd door onze partner BouwInfosys.

Kleijngeld bouwt, onderhoudt en ontwikkelt projecten voor bedrijven, scholen, zorginstellingen, overheden en particulieren. Jarenlange ervaring vertaalt zich in proactief meedenken met
opdrachtgevers en een toekomstgerichte visie waarin zorgeloos bouwen, zorgvuldig onderhouden en duurzaam ontwikkelen centraal staat.

Gepubliceerd op: 4 May, 2015

Construction group van Stiphout definitely switches over to Pluriform Works.

Van Stiphout has 45 years experience in construction, project-based housing, private construction and service and maintenance. Due to continuous growth in recent years, the company has also broaden its scope and range. To match this growth in automation the company has critical looked at their software needs to support the business.

Gepubliceerd op: 16 March, 2015

Do you also agree that it can (and should) be better in your industry? Then we would like to get in touch with you. Start a discussion on our forum and discuss with us, with our business partners and our customers (subscribers).

To boost innovation, we have developed the Pluriform Forum. This way anyone can start a discussion or join discussions to identify on various issues in various sectors. Our goal, identify new opportunities and do better.

Gepubliceerd op: 26 January, 2015

Do you have to wait long before an adjustment on your system has been arranged? Not with Pluriform. Our innovation participants can choose to update Pluriform to the newest version with the latest functionality and customizations each day or week or month.

Gepubliceerd op: 15 December, 2014

European Clean Fuel Company gaat in zee met onze partner BouwInfosys. Zij gaan gebruik maken van de ERP oplossing Pluriform InstallWorks. European Clean Fuel Company, en haar dochtervennootschappen CNG Net en LNG24, zijn marktleider in Nederland op het gebied van ontwikkelen, investeren in en exploiteren van aardgas CNG (Compressed Natural Gas) en LNG (Liquefied Natural Gas) tankstations. De onderneming exploiteert ongeveer 70 CNG en LNG stations in Nederland en België.

Gepubliceerd op: 1 December, 2014

Bouwbedrijf Joziasse kiest voor Pluriform BouwWorks geleverd door onze partner Bouwinfosys. Joziasse b.v. is al ruim 50 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van alle denkbare onderhoudswerkzaamheden aan woningen en gebouwen, aan- en verbouwingen en werken voor woningbouw coöperaties en gemeenten. Kwaliteit, veelzijdigheid en flexibiliteit staan hoog in het vaandel.

Gepubliceerd op: 1 November, 2014

Ban Bouw Constructief  heeft gekozen voor Pluriform BouwWorks geleverd door onze partner BouwInfosys. Ban Bouw B.V. werd opgericht in 1928. Het bedrijf telt circa 40 vaste medewerkers die zich richten op projectwoningbouw, utiliteitsbouw en commercieel vastgoed. Daarnaast verzorgen zij renovaties, planmatig- en reparatieonderhoud, verbouwingen en restyling van bedrijfspanden en particuliere woningen.

Gepubliceerd op: 1 November, 2014
 
Powered by: Pluriform Software